Assembly Attendance A-days 1st Semester:

1st Assembly

All Teachers last Name

A – Kepas & Lindberg, English, James, White, and Van Dyke Teachers please escort your classes to the Auditorium (WHEN CALLED DOWN BY THE OFFICE). Enter into the Auditorium, And have your classes fill all the way down and every seat. We will have cheerful helpers helping to seat the happy students.

Remember there are no backpacks in the auditorium.

We've adjusted the assembly schedule so those teachers in the satellite will be in their classroom at the end of the period.

2 nd Assembly	Period	Time	Duration	
All Teachers	First Bell	8:10		
	A1	A1	8:15-9:28	73 min
	Passing	9:28-9:34	6 min	
1 / NT	1st Assembly			
last Name	Assembly	9:34-10:24	50 min	
	A2	A2	10:24-11:37	73 min
Lake	2nd Assembly			
Lake –	A2	A2	9:34-10:47	73 min
Wagstaff	Assembly	10:47-11:37	50 min	
	First Lunch			
was sugg	Lunch	11:37-12:07	30 min	
	Passing	12:07-12:13	6 min	
	A3	A3	12:13-1:26	73 min
	Second Lunch			
	Passing	11:37-11:43	6 min	
	A3	A3	11:43-12:56	73 min
	Lunch	12:56-1:26	30 min	
		1.0.1.00	T	1
	Passing	1:26-1:32	6 min	
	A4	A4	1:32-2:45	73 min