## BELL SCHEDULE Friday, December 20, 2024 Penny Wars Assembly In the Auditorium

B1	7:45-8:20	35 minutes
B2	8:25-9:00	35 minutes
В3	9:05-9:35	30 minutes
B4	9:40-10:10	30 minutes
Penny Wars Assembly	10:15-10:45	30 minutes
Lunch	10:45-11:15	30 minutes

No Falcon Time

Teachers, please accompany your B4 class to the auditorium at the end of the period. There will be no assigned seating for students—they are free to sit with their friends within their grade level. The sections will be clearly marked: Green for 7th grade, Red for 8th grade, and Blue for 9th grade.

It is crucial that all teachers attend to help supervise during the assembly. Teachers are expected to sit with the grade level they mostly teach (e.g., if you primarily teach 9th grade, sit with the 9th graders, and so on).

Additionally, please assist in ushering students down the rows to fill the seats efficiently. Your presence and active supervision are essential for maintaining order.

Thank you for your cooperation.